Панирана Щука

Панирана Щука2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • филе от щука - 400 г
  • масло - 50 г
  • галета - 3 с.л.
  • брашно - 1 с.л.
  • яйца - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и обезкостяваме щуката, така че да се получат филета.

Един час преди да панираме филетата, ги посоляваме, за да може да си поеме солта.

В купа смесваме брашното, яйцето и галетата.

Панирането става по следния начин.

Готовите филета от щука потапяме първо в брашно, после в яйцето, галета и пак в яйцето.

На котлона поставяме тиган с мазнина и пържим от двете страни.

Поднасяме, докато е още топла, с подходяща гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: