Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бисквитена торта»Бисквитена торта с пудинг, течен шоколад и банани

Бисквитена торта с пудинг, течен шоколад и банани

ИнаИна
Помощник Готвач
47187106
Бисквитена торта с пудинг, течен шоколад и банани
Снимка: Ина
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
8
"Безсилни сме да откажем, когато ни канят с толкова вкусна бисквитена торта"

Необходими Продукти

  • бисквити - 2 пакетчета обикновени
  • пудинг - 1 пакетче банан без варене
  • пудинг - 1 пакетче малина без варене
  • кисело мляко - 4 с.л.
  • прясно мляко - 500 мл
  • течен шоколад - 3 с.л.
  • банани - 2 бр.
  • кокосови стърготини - 1 пакетче
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бисквитите от едното пакетче се топят в прясно мляко и се нареждат на дъното на тава.

В купа се слагат 200 мл прясно мляко и 2 с.л. кисело мляко и към тях се добавя банановият пудинг. Разбърква се с миксер до получаване на гъста смес. Излива се върху бисквитите в тавата, за да се покрият напълно.

Бананите се нарязват на кръгчета и се подреждат в тавата върху банановия пудинг.

В друга купа се слагат 200 мл прясно мляко и 2 с.л. кисело мляко, както и течният шоколад. Към тях се добавя малиновият пудинг и се разбърква с миксер до получаване на гъста смес.

Бисквитите от второто пакетче се потапят в прясно мляко и се нареждат в тавата върху бананите.

Върху тях се излива сместа с малиновия пудинг и се покриват с лъжица навсякъде.

Поръсва се с кокосови стърготини.

Оставя се в хладилника да се стегне около 3 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: