Начин на приготвяне
Разбиваме с миксер маслото със захарта, след което добавяме яйцата едно по едно, докато продължаваме да бъркаме.
Смесваме брашното с бакпулвера и содата и го добавяме към сместа. Когато приключим с миксера, пускаме в купата и бананите (3), които предварително сме намачкали с вилица.
В тавата изсипваме част от сместа и 2 с.л. течен шоколад (ако обичате по-сладко, може да сложите повече, и обратно).
Разнасяме шоколада с нож или вилица, за да се разпредели равномерно. После пак следва смес, пак шоколад и така, докато свършат. Четвъртия банан нарязваме на колелца и ги нареждаме отгоре.
Печем 20-тина минути на 200 градуса. За по-сигурно, проверявайте с клечка.