Начин на приготвяне
Отделяте от млякото 200 мл, а останалото слагате на котлона да завира, заедно със захарта. В отделено мляко разтваряте трите пудинга.
Когато млякото заври, изсипвате пудинга при непрекъснато разбъркване и махате от котлона. Добавяте течния шоколад в горещия пудинг, като бъркате за да се разтопи. Добавяте и ванилията.
В подходяща форма изсипвате от пудинга, подреждате ред бисквити, пак слагате пудинг, отново редите бисквити. Така процедирате до изчерпване на продуктите.
Завършвате с пудинг и оставяте на хладно. Когато бисквитената торта е изстинала, украсявате по ваше желание и слагате в хладилника за 2 часа.
Сервирате парченце торта с бяло шампанско. Добър апетит! Бисквитената торта с течен шоколад е страхотна.