Дроб с пикантни подправки и тиквички

Дроб с пикантни подправки и тиквички

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
259
1k
613
275
2
13/04/2018
"Бирата от вас, а ние обещаваме да ви покажем как се прави сочен дроб с пикантни подправки"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо607
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете дроба от ципите и мазнините. Нарежете на малки или средно големи парчета.

Обелете лука, чесъна и тиквичките, нарежете на филийки.

Сложете лука, чесъна и дроба в тавичка намаслена с зехтин, след около 10 минути добавете тиквичките и зеленчуковата смес.

Подправете с подправките и малко гореща вода.

Запечете на умерена фурна около 15-20 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар