Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Мъфини»Пандишпанови мъфини с шоколад, кафе и ядки

Пандишпанови мъфини с шоколад, кафе и ядки

Милена АлександроваМилена Александрова
Иноватор
4492k8361
Пандишпанови мъфини с шоколад, кафе и ядки
Снимка: Анонимен
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Любимите мъфини на всички деца и не само - топящи се в устата пандишпанови мъфини"

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр.
  • течен шоколад - 2 с.л.
  • фъстъчено масло - 1 с.л.
  • захар - 1 с.л.
  • инстантно кафе - 1 с.л.
  • брашно - 4 с.л.
  • фъстъци - 2 с.л. печени белени и нарязани
  • бакпулвер - 1 пакетче
  • ванилия - 1 пакетче
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделяме жълтъците от белтъците. Белтъците разбиваме на сняг.

Жълтъците разбиваме със захарта и шоколада. След това към тях добавяме фъстъченото масло, ванилията, кафето, брашното и бакпулвера.

Разбиваме до еднородна смес и добавяме белтъците. Разбъркваме на ръка и пълним с тази смес формички за мъфините, като трябва само до половината да са пълни.

Отгоре поръсваме мъфините с нарязани фъстъци и печем на 200 градуса за около 20 минути.

Пандишпановите мъфини с шоколад, кафе и ядки са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: