Капанска Баница

17/04/2018
"Ето на това му казваме баница един път - опитваш и не искаш да погледнеш друга "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции10 парчета
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 785
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте три яйца в купа. Прибавете олиото и натрошете сиренето. Разбъркайте.

Намажете тавата за печене с масло. Сложете кора, поръсете с плънка, после пак кора и плънка. Работете така до изчерпване на продуктите, като най-отгоре завършите с кора.

Нарежете баницата на ромбоиди.

Разбийте останалите 5 яйца с газираната вода. Полейте баницата в между прорезите.

Изпечете баницата до готовност в загрята фурна до 200 градуса.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар