Начин на приготвяне
Слагаме прясното мляко в тенджера на котлона да заври, като добавяме и захарта.
В отделен съд счукваме яйцата и смесваме с брашното.
На тънка струйка прибавяме разбитите яйца с брашното, докато се получи хомогенна смес.
Бъркаме непрекъснато и към него добавяме и ванилията.
В ринг за торта най-отдолу изсипваме част от крема.
Отгоре разпределяме пандишпанови пръчици и прибавяме стафидите и нарязаните на кубчета банани.
Отгоре наливаме и останалия крем.
Разбъркваме добре всичко и поръсваме със смлените орехови ядки.
Обелваме и нарязваме на колелца кивитата и подреждаме най-отгоре.
Оставяме тортата за час-два в хладилника и тогава нарязваме.