Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Пасти»Пасти с течен шоколад

Пасти с течен шоколад

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
4453k7182
Пасти с течен шоколад
Снимка: Gergana Tsvetanova
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
8
"Пастите с течен шоколад са онова сладко нещо, което винаги може да ни накара да се усмихнем"

Необходими Продукти

  • яйца - 4 бр.
  • течен шоколад - 100 г
  • захар - 1/2 ч.ч.
  • олио - 1/3 ч.ч.
  • кисело мляко - 1/3 ч.ч.
  • брашно - 3 ч.ч.
  • бакпулвер - 1
  • За глазурата
  • течен шоколад - 200 г
  • масло - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват с течния шоколад, захарта, олиото и киселото мляко.

Добавя се пресятото с бакпулвера брашно.

Сместа се сипва в намаслена и набрашнена правоъгълна тава.

Пече се на 180 градуса за 25 минути.

Течният шоколад за глазурата се смесва с маслото и се стопява на водна баня.

Блатът се покрива с глазурата и се реже на пастички.

Пастите с течен шоколад са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: