Начин на приготвяне
Каймата замесвам с настъргания на ситно ренде лук, намачканите скилидки чесън, смлян пипер, малко сол и сос Уорчестър на вкус (не пропускайте да добавите Уорчестър, защото всъщност сосът придава на бургерите специфичния им вкус).
След това обърквам добре, оставям на студено място, може за цяла нощ, за да се смесят добре ароматите.
Когато съм готова да пека кюфтета, загрявам скарата (плочата/тигана). От студената кайма оформям големи, плоски кюфтета, които бързо слагам на нагорщената повърхност.
Питките от спагети пък приготвям, като в метален ринг редя предварително овкусените със зехтин (може и с масло) и със сол спагети. Настъргвам малко пармезан отгоре и ги запичаме за няколко минути в предварително загряна фурна.
Нареждам в чиния долните половинки на спагетените питки, нареждам домат, зелена салата, рукола, кашкавал или пък някакъв сос и захлупвам с другата спагетена половинка.