Тази рецепта коментираха

Анонимен
Катрин 17
Катрин 17
Правя палачинки от 8 годишна и винаги ми стават хубави, но само от едната страна от другата са някак си наполовина сорови на половина изгорели на какво се дължи това
28.08.2015 11:04
2
Ели Димова
Ели Димова
На мен станаха!!!!
16.06.2015 17:03
5
Дани
Дани
Само видях съставките, всичко на око, идеални станаха (само, че вместо олио, зехтин)
26.01.2015 20:56
6
6
Дедо ви
Дедо ви
Руснаците казват:Первьй блин комом !Това значи, че първата палачинка става на топка.ЗАКОН.
23.12.2014 17:55
9
7
Rostislav
Rostislav
Абе вие луди ли сте??домът ми се потпали трябваше да викам пожарната
12.10.2014 16:13
10
38
1
Покажи всички подкоментари
plamen
plamen
а на мен ми се получиха с мн дупки,като швейцарско сирене.дали някои знае причината.
12.10.2014 11:13
3
2
3
Покажи всички подкоментари
Хюсние
Хюсние
и с 1,5 ч.чаши брашно се получиха много вкусни! :-)
28.09.2014 02:49
7
3
Валери
Валери
Брашното е твърде много.Не се усеща вкуса на яйце и мляко.
21.09.2014 15:56
2
6
Николай
Николай
Аз съм на 14 и за първи път направих палачинки. Първата палачинка залепна и се усетих, че съм увеличил газта. Но след това се получиха супер меки и вкусни! Отлична рецепта!
08.09.2014 10:20
19
3
златка
златка
Стават по мекички, ако освен прясно мляко се сложи вода наполовина и освен това щипка сода бикарбонат. След като се извадят от тигана се мажат с краве масло.
07.09.2014 20:28
6
4
1
Покажи всички подкоментари
borislav
borislav
много добре ми станаха
20.08.2014 19:45
5
1
1
Покажи всички подкоментари
Веси
Веси
Мн хубави палачинки станаха! :)
03.08.2014 15:41
5
lili
lili
Аз сам на 13г и правя за тази рецепта за пръв път много ми харесват и е много лесна :D
30.07.2014 15:59
16
кристиян
кристиян
Много добре ми станаха палачинките
04.07.2014 10:01
4
1
мария
мария
Наистина се получиха доста добре не са много тънки но не са и много дебели много са вкусни!!!!!
26.06.2014 13:11
3
1