Тази рецепта коментираха

Анонимен
Александрина Бошнакова
Александрина Бошнакова
Добра идея. Неправилни пропорции. Прекалено дълго време за печене. Добавих още една яйце, 100 мл. мляко и още малко олио. Пекох на 180 градуса 10-12 мин. За мен "силна фурна" означава от 200 градуса нагоре. Ако бях пекла според рецептата, щях да извадя въглени.
10.04.2021 18:34
Мартин
Мартин
Ами сухите са брашното захарта какаото бакпуловера и шоколадът мокрите са олиото и яйцата и после смесваш и сипваш в формички.Май съм описал правилно????
28.07.2013 11:28
1
1
Покажи всички подкоментари
Лесно
Лесно
Ами, лесно е. Смесване брашното с бакпулвера, какаото, захарта и шоколада, който очевидно е настърган. Отделно яйцата се разбиват с олиото и после се смесват.
26.07.2013 15:01
8