Тази рецепта коментираха

Анонимен
Sky
Sky
Може ли някой да ми каже в колко вода трябва да разтворя 3 пактечета желатин от 10 гр.
31.12.2013 16:31
1
1
Покажи всички подкоментари
rossini20061
rossini20061
прекрасен десерт
03.12.2013 12:59
anastasia
anastasia
прекрасен десет опитаите
30.09.2013 15:53
1
Деси
Деси
Аз пък правя торта с крем от кисело мляко,разстопен схоколад и желатин,слагам върху блата,който сиропирам.А между тях може и мармалад,става много лека торта и не е сложна за приготвяне.
15.09.2013 18:36
2
1
мариана димитрова
мариана димитрова
много добре се получи,всички искаха рецептата,но за желатина е важно да се разтвори в малко вода и после на водна баня и плодовете е хубаво да са 700=800гр.,а и да се изчака сьс смесването с млякото,защото изплуват отгоре ако не се е сгьстило до консистенция на кисело мляко.плодовете да са с различен цвят е най-красиво
19.08.2013 12:39
3
Маргарита
Маргарита
Ако замените прясното мляко и течната сметана с подквасена сметана, разбита 2 минути с миксер, става древния сладкиш ПАРФЕ. На опаковката на желатина обикновено е описано как се ползва. (Накисва се за около 20 минути в студена вода, прецежда се като водата се изхвърля е след това в малко гореща течност).
18.08.2013 17:16
2
Люската
Люската
Аз пък го правя с кисело мляко и подквасена сметана, слагам и кокосови стърготини, захар, ванилия, желатин и счукани орехи. Редя в продълговата форма ред бишкоти и заливам с тази смес като слагам отгоре малини или каквито плодове имате/предпочитате. После втори ред и пак заливам. Отгоре украсявам с плодове, захарни пръчици и кокос. Престоява в хладилник да се стегне. Става невероятно вкусен, лесен и почти безвреден сладкиш (без химикали имам предвид). За контакти пишете ми на
14.08.2013 18:38
5
Achi
Achi
Добавя се желатин. Аз подреждам плодовете в/у готов блат от магазина, леко сиропиран и изливам подсладеното кисело мляко с желатин.
14.08.2013 17:30
деска
деска
Малко повече инфо за рецептата с кисело мляко, може ли? Добавя ли се желатин?
14.08.2013 16:37
4
1
Екатерина
Екатерина
Аз го правя същия десерт, но с кисело мляко(без варене), като разсипвам в прозрачни чаши сместта.
14.08.2013 16:28