Тази рецепта коментираха

Анонимен
Боби
Боби
Аз току-що го сложих да се пече и ще видим какво е станало. Чудя се обаче, следвах рецептата до последно, но кафявата смес е рядка, а бялата гъста и като я сложих отгоре тя си потъна в кафявата. Така ли трябваше да стане или аз обърках нещо ? Иначе сигурно можех просто да си ги смеся и така да ги изсипя в тавата. Но аз много обичам и чийзкейк, и брауни и мисля, че каквото и да стане - ще си го изям.
05.03.2011 18:47
rainbow_katya
rainbow_katya
Аз мисля, че достатъчно добре обясних - не са два блата, пекат се както съм го написала, и пак казвам, не е точно това, като на снимката, която са поставили админите - там наистина изглеждат като два. Ако някой иска да импровизира, нека го направи, но това, което аз съм приготвяла многократно е по гореописаната рецепта1:1, без да има нещо различно. А това, че някой е експериментирал и после споделил, не означава, че именно това е правилният вариант. В крайна сметка, всеки сам решава как да постъпи, а ако има някои други сполучливи отклонения и вариации на моята рецепта, ще ми бъде любопитно да узная, може пък да са по-добри, никога не е излишно да се научи нещо ново.
22.02.2011 20:45
пепеляшка
пепеляшка
Добре са я написали тази рецепта, ама да бяха написали, че първо се пече кафявия блат и на края се слага крема, преди да го изкараш(бели блат). В момента се пече, като го извадя, ще ви пиша какво съм сътворила.
20.02.2011 14:21
Съни
Съни
Да и така е вкусен с тези пропорции, но пробвай до добавиш още едно или две пакетчета от крема сиренето плюс другите продукти. Не забравяте, че когато увеличите пропорцията на крема сиренето, трябва пропорционално да увеличите и останалите продукти в чийза. Вкуса му е най-хубав когато го извадите от хладилника студен.
17.02.2011 17:46
Съни
Съни
Кейкът е вкусен когато е изстинал. Дозата на крема трябва да се увеличи.
14.02.2011 09:17
1
Катя Лулчева
Катя Лулчева
Тази снимка е поставена от админите, по принцип дори името на сладкиша е чийз брауни, но така са сметнали за необходимо да го редактират. В действителност, има доста прилика, с това което се получава по рецепта - разликата е в това, че светлата смес е значително по - малко от тъмната, а на снимката изглеждат като еднакви по количество. Така, че който желае да опита сладкиша, просто да изпълни указанията по рецептата и да не сравнява резултата с конкрената снимка.
13.02.2011 13:48
надина
надина
А какви са тези кафяви части по крема ? Как да ги направя ?
10.02.2011 09:38
rainbow_katya
rainbow_katya
На вкус е невероятно - такъв гъдел прави на вкусовите възприятия. Скоро почерпих колежките с него - в момента рецептата се предава от една на друга. Изглежда трудоемко, но не е - приготвя се много бързо.Е, пече се час, но в това време можете да свършите много други неща.
01.02.2011 19:06
надина
надина
Изглежда толкова добре, скоро ще го пробвам.
01.02.2011 11:19