Тази рецепта коментираха

Анонимен
петровa
петровa
Аз ги потапям веднага след пърженето за малко в охладения сироп.
16.12.2016 19:10
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Някой хора ги потапят в горещия сироп, но аз чакам толумбичките да изстинат и сиропа да не е много горещ но не и изстинал нацяло.
22.05.2016 09:28
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Никога не съм правила толумбички,а много ги обичам. Само не разбрах сиропа докато е ощи топъл ли ги заливаме или и той трябва да изстине.
22.05.2016 09:08
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Разкошни са,Ваня! Веднъж правих,но не ми се получи формата добре,защото ми се прецака поша,но пък на вкус станаха чудесни :)
22.05.2016 07:48
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Страхотни са тези толумбички! Въпреки, че са много калорични, са много вкусни! Поздравления, Ваня! С лимоновия вкус ще са още по-вкусни!
21.05.2016 18:21
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Благодаря Стефи и аз се радвам че ми се получиха този път най добре от всички до сега, но и аромата на лимон е много приятен.
21.05.2016 17:07
1
Потребител#167180
Потребител#167180
Ваня, поздравления! Изглеждат уникално!
21.05.2016 17:05
1