Тази рецепта коментираха

Анонимен
Деси
Деси
Тортата е просто страхотна! Много благодаря за рецептата.
16.02.2013 18:58
Станислава
Станислава
Рецептата си е направо прекрасна. Браво на Илияна. Повече хора трябва да има като нея, а не вечно мрънкащи и недоволни.
06.02.2013 10:39
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Блатовете ще бухнат благодарение на разбитите белтъци. Самият факт, че при разбиване увеличават обема си, означава, че те имат това свойство и при термична обработка те надигат блата. За да не се получи, може яйцата да не са пресни или да са току-що извадени от хладилника, а не на стайна температура. И при разбиването се добавя щипка сол. Това е пандишпанов блат. Има различни видове, но общото е отделени белтъци от жълтъци и разбити на сняг белтъци.
06.02.2013 10:18
Десислава Христова
Десислава Христова
Не ми е ясно като как ще бухнат тия блатове,като не се добави бакпулвер?!Огледайте си рецептата-няма защо хората да си съсипват продуктите и да се дразнят!
05.02.2013 21:09
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
С-во Иванови, съжалявам, че не ви се е получила тортата. Може би нещо с печенето- градуси, позиция на тавата...
Пиколин, кое не е вкусно- сметана, шоколад, банан...? Това, че не може да изпечете един обикновен блат, не Ви дава право да псувате като селянин в сайта. Опитайте пак. Както се вижда, има и хора, справили се с "така сложната рецепта" и са доволни!
28.01.2013 20:57
1
Семейство Иванови
Семейство Иванови
Определено не сме доволни от тази рецепта!!!!! Блатовете никак не бухнаха,само където си изгубихме времето и нервите с тази "ТОРТА".
28.01.2013 20:35
ПИКОЛИН
ПИКОЛИН
маика ви мошеници бухва ви главата и после я разрязвате със конец или нож лъжливи копелета!!!!!1 и хич не е вкусна повръща цялото семейство от вашите пумии АНАЛНИ ФИСУРИ ТАКИВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28.01.2013 20:14
1
1
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Радвам се, че тортата Ви се е получила добре, Райна :))) Продължавайте смело в кулинарството ;)))
30.11.2012 17:27
Райна
Райна
Много благодаря Илияна Апостолова. Правя тортата вече два пъти и ми се получи супер, при положение, че нямам никакъв опит в сладкарството :)Обрах овациите, благодарение на Вас!
30.11.2012 15:46
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Готвача, какво не Ви се е получило? То няма кой знае какво сложно по рецептата.
19.11.2012 19:16
готвача
готвача
нашата торта не се получи:d всичко точно сложихме и направихме даже си купихме специална тава пълна лъжа е тази рецепта
19.11.2012 18:51
1
1
Покажи всички подкоментари
Димитър
Димитър
Благодаря на всички,които споделят своите рецепти.Благодарение на Вас,добри хора и вашите рецепти успях да посрещна моя син и семейството му,които са в чужбина и отдавна не бяха вкусвали хубави български гостби!Още веднъж благодаря на всички!
26.10.2012 12:31
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Абсолютно, бухва от разбитите белтъци. И в други сладкиши, в които има белтъци на сняг, блата става пухкав.
25.10.2012 22:00
Ана
Ана
без бакпулвер ще бухне ли блата?
25.10.2012 20:42
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Аз писах, че блата става 100%, защото единия път падна малко жълтък при белтъците, което е недопустимо и аз се отчаях, че няма да се надигне блата. Но пак се получи. Яйцата е желателно да са на стайна температура, дори леко топлички, за да се надигнат. Това важи за всички сладкиши.
23.09.2012 15:21