Тази рецепта коментираха

Анонимен
Дани
Дани
А ти Лили, като си напълнила страницата с коментари, защо преди да се правиш на много компетентна първо не го опиташ и тогава да ръсиш обидни квалификации. Ако съм искала да дам рецепта за традиционен сладък салам от бисквити, в който се слагат масло, орехи, ром, какао и т.н. щях да го направя. Такива рецепти има достатъчно. Ако в тази, която предлагам съставките не ти харесват или ти се струва странна, благодаря, че се отби. Не си длъжна да я приготвяш, но е редно да се отнасяш с уважение към всички, които се спират в този сайт, а и във всички останали.
19.01.2013 15:16
2
Вива
Вива
Ужас, какви са тези злобни коментари? Като не ви харесва подминавайте- самия факт, че някой си е направил труда да качи рецептата тук, означава, че не може да бъде наричан "буламач".Аман от незадоволени, неразнообразени "домакини". Рецептата е страхотна- много бързо и много вкусно, аз лично слагам понякога и кайсии от компот-става чудесно!
13.01.2013 10:59
1
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Не, не съм го опитвала- просто мога да чета и не откривам продуктите, за които питаш нито в "Необходими продукти", нито в приготовлението на десерта!!!
13.01.2013 00:00
Лили
Лили
Този буламач опитвала ли си го или си пишеш еи така на посоки



12.01.2013 23:46
2
1
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Абе, Лили, какво масло,бе. Няма масло нито в продуктите, нито в рецептата. А ядките се натрошават и се слагат заедно с бисквитите в разтопения локум. Четете малко, бе хора!!!
07.12.2012 00:10
Лили
Лили
а орехите и тях къде забравихте
06.12.2012 16:36
Лили
Лили
а кравето масло къде забравихте
06.12.2012 16:27