Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Кремове»Пудинг»Домашен бананов пудинг с топинг

Домашен бананов пудинг с топинг

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Домашен бананов пудинг с топинг
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 2
07/09/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3
"И да не забравите за топинга, защото той е най-важен"

Необходими Продукти

  • яйца - 3 бр.
  • захар - 200 г
  • прясно мляко - 240 г
  • банани - 3 бр.
  • ванилия - 1 с.л. есенция
  • топинг - горски плодове
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата разбиваме и добавяме захарта, млякото и есенцията от ванилия. Цялата тази смес бием, докато получим равномерна смес. Добавяме ситно нарязаните банани.

Поставяме на котлона и варим на водна баня около половин час, докато пудингът се сгъсти.

Разбъркваме от време на време с цел повърхността да не образува кора.

Готовия пудинг изсипваме в купички или чашки и прибираме в хладилника да стегне.

След като е готов обръщаме в чинийка и поливаме с топинга горски плодове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: