Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Мариновани свински пържоли с чесън

Мариновани свински пържоли с чесън

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
Мариновани свински пържоли с чесън
Снимка: Мария Доева
1 / 6
14/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Тайната е в чесънчето!"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 4 бр.
  • чесън - 4 скилидки
  • магданоз - 3 стръка
  • ром - 40 мл
  • зехтин - 30 мл
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме чесъна и го смачкваме. Смесваме го с нарязания на ситно магданоз, рома и зехтина.

В тази марината се киснат пържолите една нощ.

Изцеждаме ги и увиваме във фолио, за да не капе мазнина и да не ги опушва.

Печем на скара от двете страни около 15 минути. Посоляваме на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: