Топени сиренца пане

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1125k
Топени сиренца пане1 / 5
09/11/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"За съжаление най-вкусните неща са шоколадови или панирани, но .... просто не можем да устоим на тези панирани топени сиренца!"

Необходими Продукти

  • топено сирене - 400 г
  • брашно - за овалване
  • галета - за овалване
  • яйца - 3 броя
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете топеното сирене в камера за около 40 минути. След това го обелете и го нарежете на филийки с дебелина около 6 мм или по-дебели по-желание.

Отново ги сложете в камера, а през това време разбийте яйцата за панировката, разпределете брашното и галетата в отделни чинии и загрейте олио за пърженето.

Овалвайте всяко топено сиренце първо в брашно, яйца, галета и по желание пак яйца и галета.

Пускайте да се панират до приятен загар от двете страни. Поднесете с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
58
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Диана
Диана
Страхотни са, както със сладко от ягоди или боровинки, така и със солен сос.Ммм....
01.06.2013 19:18
1
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Много вкусни стават. Препоръчвам ги.
26.12.2012 01:18
1
Покажи всички подкоментари