Плезири

Милена АлександроваМилена Александрова
Иноватор
4492k8382k1
Плезири
Снимка: Анонимен
1 / 3
12/04/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6
"Насладата е гарантирана, а кремът за плезирите - много лесен за приготвяне"

Необходими Продукти

  • вафлени фунийки - 6 бр.
  • маршмелоус - 300 г бонбони
  • захарни фигурки - за декорация
  • кондензирано мляко - 3 с.л.
  • сметана - 100 мл за разбиване
  • шоколад - 200 г
  • масло - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипваме бонбоните и кондензираното мляко в тенджерка и загряваме на слаб огън на котлона. Когато бонбоните се разтопят, отместваме и оставяме сместа да се охлади.

Разбиваме сметаната и я смесваме с охладената смес.

С този крем пълним фунийките.

Разтопяваме шоколада заедно с маслото и го оставяме за 2-3 минути да изстине.

Топваме в шоколада фунийките /само където има крем/.

Украсяваме със в захарни фигурки и подреждаме в чаша.

Прибираме ги за 30 минути в хладилника, за да се стегнат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: