Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Да, наистина крема е мек/течен. Пак е вкусно, но не става за гости и трудно се реже на парчета. За домашна консумация е супер.
09.03.2024 08:14
Анонимен
Анонимен
Страхотен сладкиш. Много добри пропорции.Винаги се получава.
13.05.2023 16:00
Анонимен
Анонимен
Не е нито както снимката, не се втвърдява сметаната, мисля че липсва желатин или нещо друго
18.02.2023 21:31
2
Анонимен
Анонимен
Сметаната е много
29.11.2022 21:27
2
Анонимен
Анонимен
От години го правя по тази рецепта, бъркам на ръка, без миксер, винаги се получава страхотен! Понякога замествам маскарпоне с крема сирене.
27.06.2022 10:05
3
1
Анонимен
Анонимен
Тези, които си мислят, че рецептата не я бива по-добре да не се мъчат. Чийзкейка е уникален. Бях забравил да взема заквасена сметана и ползвах кисело мляко хаха. Стана си много вкусен, дори жената ме кара постоянно да правя.
07.06.2022 17:23
3
1
Анонимен
Анонимен
Мойто също не се втвърдява може би трябваше да сложа желатин.Мислите ли че до утре ще се втвърди,или да отивам за торта.Омам именник.
05.05.2022 10:43
1
Анонимен
Анонимен
Рецептата е ужасна стана на каша. И по точно е допусната грешка в писането не се пише "бие се" защото човек си мисли за миксер или тел. А се пише (бърка се) за да го бъркаш с лъжица и да не се втечнява. Ако това е проблема но според мен е ужасна рецептата.
12.03.2022 20:10
3
Анонимен
Анонимен
Ужасна рецепта, всичко стана като каша. Според мен нещо сте объркали в нея.
21.09.2021 00:38
1
2
1
Покажи всички подкоментари