Начин на приготвяне
Маслените бисквити се смилат с блендер. Към тях се прибавя разтопеното масло и се смесват до получаване на хомогенна смес.
Така получената смес се разстила във форма за торта, притиска се, така че да се получи еднаква дебелина на основата. Прибира се в фризера за 20 минути.
За втория слой крема сиренето се разбива с пудрата захар добре, след това се прибавя сметаната.
Развива се до получаване на крем, към който прибавяме подготвения желатин от едно пакетче.
Нанасяме втория слой на охладената основа равномерно и отново прибираме любимия чийзкейк във фризера за 20 минути.
За третия слой смесваме затопленото сладко от боровинки с подготвения желатин от второто пакетче и нанасяме равномерно третия слой.
Прибираме чийзкейка с боровинки в хладилника и след един час е готов за консумация.
Приятен апетит!