Тази рецепта коментираха

Анонимен
Теодора
Теодора
Как да разрежа тортата с конец?
12.07.2013 21:03
Valeria Ivanova
Valeria Ivanova
Това е страхотна идея за торта!Преди съм правила много торти,но тази е страхотна като за начало на лятото!!!
27.06.2013 17:13
1
marcheva14
marcheva14
Много приятна, бърза и лесна торта. Поздравления!
27.06.2013 17:05
1
1
Атанаска Гюрганина
Атанаска Гюрганина
Направих я точно по рецептата, невероятно вкусна. Някой пробвал ли е да изпече сместа на два пъти, вместо да реже блата на две?
14.04.2013 13:13
2
Татяна
Татяна
Децата ми изненадаха баба си с тази торта. Стана страхотна!!!Много вкусна! Успяха сами да я приготвят, което означава, че рецептата е много добра(момичетата са на 10 и 13 години). Опитайте, няма да съжалявате:)
05.04.2013 22:11
1
Кучето
Кучето
Тортата е страхотна, но аз не можах да постигна желания ефект на външен вид. Иначе на вкус е страхотна, направо страотна! Даже и сложих банани и стана по-убаа, поне на мен така по ми аресва.
03.04.2013 19:35
Iliqna
Iliqna
Поздрави и от мен изглежда страхотно мисля да си я направя и аз :) Само искам да попитам с миксер ли бъркате всичко в блата или при добавянето на прашното се бърка на ръка, защото аз правя един брауниз, който спада ако при добавянето на прашното се разбива с миксера :) Благодаря предварително
17.03.2013 19:17
Десеслава
Десеслава
ами проверете си я с клечка за зъби преди да я извадите недоопечена от фурната. Ако се притеснявате, може да добавите май малко набухвател - поне аз сложих :))) Много вкусна тортичка
16.03.2013 13:03
1
borislava_e
borislava_e
хей нищо не стана от тортата хах ,хаврлих я и ще направя полу готова шоколадова торта ;)
07.03.2013 17:39
Borislava
Borislava
Хей, днес ще я пробвам за рожденият ден на приятеля ми ,дано стане мн вкусна :) няма проблем да сложа ванилия на прах,нали?не знам само как ще повдигна втория блат без да го разкъсам хах....ще си направя мой крем, не обичам купешки течен шоколад :) ще пиша какво е станало,дано не е трудно
07.03.2013 13:07
Йоана
Йоана
Здравейте...правя тортата ,всичко по рецептата...пекох я 25 минути на 190 градуса,когато я извадих беше сурова от вътре ?
06.02.2013 13:13
Надя
Надя
Направих тортата и тя стана перфектна. Страхотна рецепта:-) само че аз си направих мой крем за намазване от 300 гр пудра захар, 100гр меко масло, 80-10гр разтопен шок, 2,3л какао и 40 глама прясно мляко. Всичко се бие с миксера не по-малко от 5 мин, колкото повече, толкова по пухкав става:-) разкошна торта:-)
18.01.2013 20:46
1
Нели
Нели
Здравейте!
Аз съм начинаеща и искам да ви попитам-сода не се ли слага,или бакпулвер?
12.01.2013 17:07
Ирена
Ирена
За блата разтопих черен обикновен шоколад- 200 гр., а за глазурата течен млечен шоколад.
07.01.2013 17:35
Ирена
Ирена
Аз направих тази торта за Нова година и стана превъзходна. Всички в къщи и гостите ни я харесаха. Малко импровизирах, като в блата сложих и нарязани сурови бадеми, както и върху шоколадовата глазура. Стана много вкусна. Благодаря за рецептата.
07.01.2013 17:20
1