Тази рецепта коментираха

Коментари (8)

Изпрати
Радомира Михайлова
Получиха се много добре. Аз ги слагам след печене веднага в памучна кърпа за да запазя по-дълго топлината им и да поомекнат.
1
8
Nikolina Driankova
Nikolina Driankova
23.06.2013 15:11
Мажеш с краве масло,слагаша плънката,предварително приготвена от запържен бекон,пил.месо,пържени картофки...домати,краставици,чеснов сос.Вкусни са,даже синът ми ги разточи с точилката:))
0
2
Ива
Ива
21.06.2013 12:19
На мен ми се получиха много твърди, иначе бяха вкусни. Сигурно съм объркала нещо...
2
1
Стас
Стас
02.02.2014 19:20
пробвайте да ги задушите с мокра кърпа и мисля, че ще омекнат ;)
6
0
Пламен
Пламен
30.07.2012 12:46
А,това тесто е просто за "чапати"- индийски вид хляб,правя го с години за индийците,има си и тънкости.Ползвайте веднага по възможност,слад време губят много от вксусовите си качества.
2
1
Марияна
Марияна
25.07.2011 13:00
А като ги намажеш и с краве масло докато са топли е върхът.
0
0
Petq
Petq
29.06.2011 16:14
Някой пробвал ли е рецептаат ? Стават ли или стоят твърди.
0
0
Eми
Eми
04.04.2011 17:53
Тази рецепта е направо страхотна.
1
1
nn
nn
04.03.2011 20:37
Благодаря за рецептата. Знаеш ли от кога се чудех как се правят.
1
0

Последно коментирани от категорията