Начин на приготвяне
Марулята се измива отцежда. Доматите се измиват и нарязват на филийки.
Франзелките се разрязват на две по дължина, като в задния край не се разрязва напълно, за да не стават две отделни половини от хлебчето.
Загрява се грил тиган. Приготвят се 4 чинии.
Франзелките се разтварят и запичат от вътрешната страна.
Докато се подготвя останалата част на отворените хотдози, кренвиршите се обелват и се слагат в грил тигана, за да се запекат, като се завъртат.
Всяка от страните на хлебчетата за хотдог се намазва с майонеза. Долната част се намазва с горчица по желание.
Нареждат се листенца маруля. Отгоре се нареждат филийки домати. Добавя се кренвиршът и се поръсва с кетчуп.
Отвореният хотдог се сервира със салфетки, а на практика се хапва с ръце :)