Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мария
Мария
Какво крема сирене използвате.
06.02.2015 12:37
1
куку
куку
суууууууууууууууперрррррр е
28.05.2014 17:04
2
Видка Николова
Видка Николова
Май сгафих нещо? Бялата смес ми се получи много малко, въпреки че сложих повечко сметана! Сега го пека дано да се получи! ПОздрави за този който я е написал! В сурово състояние беше вкусен!
08.12.2013 15:33
4
Кати
Кати
Стана като кекс и белия крем е малко
24.10.2013 00:45
Milichko
Milichko
Моля ви, кажете ми каква е технологията на правенето на шарки с вилицата /как го правите/? Тъй като предполагам, че този ефект, където кафявия блат излиза и се смесва с крема се получава точно от това.
Благодаря ви!
01.10.2013 21:48
9
1
julll
julll
Днес ги направих.Станаха.....мммммм...един път!Вече ги преполовихме.Благодаря ти :-)
21.09.2013 19:34
2
rainbow_katya
rainbow_katya
Искам да отговоря и на Севи- относно това, че не всеки има пари за хвърляне на вятъра, е вярно- аз също съм от тези хора, и също не бях правила никога чийзкейк- мога дори да уверя всеки,че когато го приготвях за първи път, използвах няколко капсулки от сметанките, с които сервират кафе, до нужния грамаж от рецептата!!!Не знаех какво ще се получи, никой не ми даде гаранции- просто реших да опитам и се оказа, че рецептата е сполучлива!
05.09.2013 10:00
3
rainbow_katya
rainbow_katya
Патриция, вероятно може да се добави течен шоколад, само че аз не съм правила опит- ако ти се рискува, опитай, знам ли, може да е по-хубаво.Мога само да гарантирам, че по гореописания начин, се получава нещо превъзходно, а и виждам от отзивите,че и на много други се е получило.
05.09.2013 09:43
Ирена
Ирена
Севи, уточнено е, че става дума за течна готварска сметана! Рецептата е изпитана и наистина вкусна. Успех!
02.09.2013 21:32
Севи
Севи
Защо като пишете сметана в рецептите си не уточнявате каква?Не всеки прави чизкейк и като за първи път може да иска по големи уточнения относно сметаната.Между другото това го забелязвам и в други рецепти в различни кулинарни сайтове.Уточнявайте хората нямат пари за хвърляне на вятъра да не говорим за разочарованието, което ще изпитат след като си го направят.
02.09.2013 21:06
2
2
1
77177
77177
Ами може би защото е лочично и за това не е уточнявано излишно,и аз съм начинаещ готвач но не бих сложила готварска сметана в сладкиш :D :D :D
26.10.2015 11:03
1
Патриция
Патриция
Здравейте! Отдавна ме врънкат да направя чийзкейк, но понеже не съм пробвала и до сега не съм се навила, но пък обожавам Брауни, така че мисля, че това е точно за мен! :) Имам само един въпрос: Не може ли да се добави и течен шоколад към какаото или..??
Благодаря :)
02.09.2013 19:20
Вероника
Вероника
Страхотен сладкиш...днес е кръщенето на сина ми и смятам да го направя за гостите....А първият ми опит беше изключително успешен... :)
03.08.2013 08:51
Цвета
Цвета
Чудесна рецепта,абсолютно точна,а резултатът е вкусен сладкиш.
02.07.2013 18:19
Lores
Lores
Тъкмо опитах сладкиша и мога да кажа, че е станал страхотен и рецептата е точна. Благодаря за хубавата рецепта.
20.06.2011 16:41
rainbow_katya
rainbow_katya
Да, действително, бялата смес става малко по-плътна, но и аз така съм спазила оригиналната рецепта и това се получи, но както се знае, винаги има място за импровизации. Веднъж като се направи, и като се получи, не според очакванията ни, или сме разочаровани, във всеки един момент, може да се добави или махне нещо. Аз затова и очаквам нови идеи, ако някой нещо е променил и се е получило по-добре. А Вие, Боби, какви са впечатленията Ви, след като опекохте сладкиша ? Ще се радвам, ако не сте се разочаровали.
10.03.2011 17:54
Боби
Боби
Аз току-що го сложих да се пече и ще видим какво е станало. Чудя се обаче, следвах рецептата до последно, но кафявата смес е рядка, а бялата гъста и като я сложих отгоре тя си потъна в кафявата. Така ли трябваше да стане или аз обърках нещо ? Иначе сигурно можех просто да си ги смеся и така да ги изсипя в тавата. Но аз много обичам и чийзкейк, и брауни и мисля, че каквото и да стане - ще си го изям.
05.03.2011 18:47
rainbow_katya
rainbow_katya
Аз мисля, че достатъчно добре обясних - не са два блата, пекат се както съм го написала, и пак казвам, не е точно това, като на снимката, която са поставили админите - там наистина изглеждат като два. Ако някой иска да импровизира, нека го направи, но това, което аз съм приготвяла многократно е по гореописаната рецепта1:1, без да има нещо различно. А това, че някой е експериментирал и после споделил, не означава, че именно това е правилният вариант. В крайна сметка, всеки сам решава как да постъпи, а ако има някои други сполучливи отклонения и вариации на моята рецепта, ще ми бъде любопитно да узная, може пък да са по-добри, никога не е излишно да се научи нещо ново.
22.02.2011 20:45
пепеляшка
пепеляшка
Добре са я написали тази рецепта, ама да бяха написали, че първо се пече кафявия блат и на края се слага крема, преди да го изкараш(бели блат). В момента се пече, като го извадя, ще ви пиша какво съм сътворила.
20.02.2011 14:21
Съни
Съни
Да и така е вкусен с тези пропорции, но пробвай до добавиш още едно или две пакетчета от крема сиренето плюс другите продукти. Не забравяте, че когато увеличите пропорцията на крема сиренето, трябва пропорционално да увеличите и останалите продукти в чийза. Вкуса му е най-хубав когато го извадите от хладилника студен.
17.02.2011 17:46
Съни
Съни
Кейкът е вкусен когато е изстинал. Дозата на крема трябва да се увеличи.
14.02.2011 09:17
1