Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Получиха се превъзходни чушки бюрек. Само ще добавя, че при пърженето на маслена баня, не пържете на най-високата степен на котлона, за да не останат вътре сурови яйцата, а отвън да изгорят. Аз ги правя на 7 (от 9) и стават просто супер.
25.04.2023 10:19
1
Потребител#314134
Потребител#314134
Вкусно!
03.05.2022 04:31
2
Диляна
Диляна
Чудесна рецепта. Класика!
07.01.2020 17:56
1
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Обожавам чушки бюрек, скоро не съм приготвяла, а сега като видях рецептата ми се доядоха!
04.05.2016 12:40
3
1
Покажи всички подкоментари