Тази рецепта коментираха

Анонимен
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
освен да опитам с костилка ,то други семена няма ,и каквото стане :)))
07.10.2016 20:23
1
Покажи всички подкоментари
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
На вкус е нещо подобно като фурма както писах ,когато е узрял и е мек и леко кух отвътре ,но аз харесвам да не е презрял ,точно като сливите и найстина е полезен Обещаха ми да ми подарят издънка да си сея в двора :)))
07.10.2016 20:12
1
Покажи всички подкоментари
Илияна Димова
Илияна Димова
Точно днес четох в интернет , че е много полезен този плод хинап , а какъв вкус има сладък ли е или кисел
07.10.2016 18:23
Албена Асенова
Албена Асенова
Аз го знам този плод като финап.Тук във варненско има много дръвчета.Хубав е и узрял ,а също така и леко омекнал.
07.10.2016 17:42
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Там където работя има дръвче и като видях го нападнах яко ,ее оставих да има и за другите хора от този плод - харесва ми, това е китайската фурма :)))
07.10.2016 17:30
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Чудесен е, Вили, от къде си взе плодчетата хинап?
07.10.2016 10:18
1