Тази рецепта коментираха

Анонимен
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Вкусен е!! Заслужава си, честно. Само да ти кажа малка тайна -вместо чаша силно кафе, сложи инстантно нес кафе, колкото прецениш до добиване на приятен цвят и аромат -така няма да ти се разводни сместта. Първия път го приготвих по рецептата и не ми стана много ок текстурата, а втория път както ти казвам, стана чудесен! Също така вместо ром сложих капки ромова есенция. Чудно се вързват ароматите. И предполагам си знаеш, но аз да си кажа -печи на 115 -120 градуса до суха клечка или като докоснеш леко с пръст отгоре си личи дали е още течен или се е повтвърдил.Печенето на тези градуси е продължително, но резултата винаги е перфектен! Надявам се да съм била полезна :)
20.05.2017 16:08
2
Покажи всички подкоментари
marcheva14
marcheva14
А, Данче, ще ги направя, дръжки, твоите са станали чудно красиви!!!
Сега смятам да завъртя онзи крем-карамел с кафето, дали е вкусен или само ще си загубя времето, казвай, а??
20.05.2017 15:43
1
marcheva14
marcheva14
Данче, как хубави си ги завъртяла,... мммммда!!! Чудни са се получили, браво!!! Ще ме накараш да ги врътна и аз.
20.05.2017 15:36
1
1
Покажи всички подкоментари
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Преоткрих толкова хубави рецепти от тези без снимка и тази е една от тях!! Благодаря ти за нея, Ваня. Надявам се да ти хареса как съм ги приготвила :)
20.05.2017 14:50
1
2
Покажи всички подкоментари