Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Браво! Точната рецепта !
05.02.2023 09:48
Марин
Марин
Стана превъзходно. Сладко и много сочно и в същото време лесно за направа.
27.08.2018 13:34
1
Вальо
Вальо
Добре се получи.Благодаря за рецептата.
Аз лично имам забележки към моето изделие, но близките ми го харесаха
и няма помен вече от него ... ! ;)
25.08.2018 20:38
1
Вальо
Вальо
Ще го пробвам с готово бутер тесто и да видим.. Ако стане добре, ще снимам :)
25.08.2018 10:54
1
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Получил се е страхотен, само водата в тестото ми се струва много, за това количество брашно и масло са необходими не повече от 3 с.л ледена вода, повечето вода по лесно споява тестото, но целта е маслото да свърши тази работа :)
16.11.2016 14:54
3
1
Фати Камберова
Фати Камберова
Благодаря Сия, водата ми дойде точно, после като разточвах тестото го поръсих със съвсем още малко брашно,колкото да го разточа, и ми се получи. Между другото за първи път го правя този десерт, и нямах много доверие че ще се получи, но резултата е на лице и всички са доволни. :)
16.11.2016 15:02
2