Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Kъде отиде ориза
08.03.2024 14:29
1
Анонимен
Анонимен
Ок
18.02.2024 15:56
1
Анонимен
Анонимен
Великолепна супичка се получи, благодаря за рецептата!
06.01.2024 16:14
Анонимен
Анонимен
Изобщо не се пресича с цяло яйце. Супата е чудесна.
05.01.2024 19:09
1
Анонимен
Анонимен
Моята, с цели яйца не се пресече! Много бавно, на тънка струя с черпака се взима от супата-поохладена малко и се прибавя към яйцата. Супер се получи!
17.11.2023 07:34
2
Petya Tosheva
Petya Tosheva
Само жълтък се слага!!!!
21.08.2023 12:48
2
2
Анонимен
Анонимен
И моята се пресече! Ама късно се сетих, че НЕ се слагат цели яйца, а само жълтъци! Оправете си некадърната рецепта или я махнете, не подвеждайте хората!!!
20.08.2023 13:33
6
13
2
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
А къде отиде оцета?
20.08.2023 13:00
2
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
При топла супа, за да не се пресече застройката вместо цели яйца се разбиват с киселото мляко само жълтъците. Наричасе топла застройка.
18.05.2023 16:09
12
2
1
Покажи всички подкоментари
Марияна борисова
Марияна борисова
Може застройката да е с лимонтузу,дали ще стане
16.04.2023 09:36
3
2
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Страхотна супа утре непременно ще го пробвам за първи път
05.02.2023 00:32
2
Анонимен
Анонимен
"подправки - 1 ч.л. за кайма"??!
Не искам да троля, но какво означава това?
02.02.2023 17:08
4
2
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Благодаря за рецептата!
29.01.2023 17:16
1
1
Анонимен
Анонимен
Страхотна рецепта и стана невероятно вкусна! Ако трябва да съм честен за първи път правя толкова добрата супа топчета! Благодаря Ви!
12.01.2023 01:43
4
1
Анонимен
Анонимен
Кови подправки използвате
11.11.2022 11:15
1
Покажи всички подкоментари