Идеята на содата е, че при термичната обработка ще набухне още и можеш веднага след като е втасало от маята да го бутнеш в загрята фурна, а не в студена тепърва да загрява. И както споменах ефекта с набухването ще е по голям и по- бърз.
09.09.2019 09:26
10
3
Сергей Анчев
Само не ми е ясно за какво е содата?
30.09.2018 12:18
8
4
2
Анонимен
За да не поема много мазнина!
22.10.2023 22:36
Анонимен
Може ли да се замеси с пълнозърнесто брашно
31.03.2023 15:47
Потребител#190366
Киселото мляко от колко грама е?
04.05.2017 12:12
5
3
1
Росица Николова
Лично аз купувам пълномаслено на Домлян от 500 гр, ако няма вземам друго, но пак да е 500гр.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани