Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Ротини с гъби и топено сирене

Ротини с гъби и топено сирене

Росица МариноваРосица Маринова
Помощник Готвач
1097714518381
Ротини с гъби и топено сирене
Снимка: Росица Маринова
2 / 3
30/06/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • ротини - 250 г
  • печурки - 2 големи гъби
  • яйца - 2 бр.
  • топено сирене - 50 г
  • магданоз
  • сол
  • зехтин - 3 - 4 с.л. или олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сложете вода да заври и сварете Ротините според указанията на опаковката.

В тиган запържете нарязаните на ситно гъби със зехтина. След като се позапържат, добавяте разбитите яйца заедно с топеното сирене и магданоза.

Поръсваме със сол, ако е необходимо. Разбъркваме и добавяме сварените и отцедени ротини с около 1/2 ч.ч. вода (в която са сварени).

Разбъркваме за 2-3 мин и готово. Поднасяме порциите поръсени с магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: