Начин на приготвяне
Нарязвам бишкотите напречно на четири парченца. При желание може да ги оставите и цели.
Оставяме ги така и си подготвяме крем, който може да е такъв, какъвто вие пожелаете. В случая аз използвах млечен крем, който подготвих по следния начин:
80 % от млякото слагаме на котлона заедно със захарта, а в купа се добавя останалото мляко, което се разбива с яйцата и брашното. След като захарта се разтопи в млякото на котлона, се слага сместа и се бърка до леко сгъстяване.
Мажем бишкотите с крема, слепваме си и ги овалване в шоколад. Поръсваме с пудра захар и ги оставяме в хладилник, за да се стегнат.
По желание може да се мажат с домашно сладко, готов крем или каквото друго пожелаете.
Приберете ги за 1-2 часа във фризер и след това съхранявайте в хладилник.
Съвет: Ако бишкотите са по-сухо, може да ги потопите в мляко, за да омекнат. Хапват се с кафе, тъй като са по-сухи сладки.
Коментари