Бисквитени топчета с ром

ЕленаЕлена
Новак
3425145
Бисквитени топчета с ром
Снимка: Елена
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Общо
40 мин.
Порции
35
"Специално отношение във всеки един детайл - най-вкусните бисквитени топчета с ром и коняк"

Необходими Продукти

  • обикновени бисквити - 2 опаковки (по около 180 г)
  • краве масло - 200 г
  • пудра захар - 1.5 ч.ч.
  • яйца - 4 бр.
  • какао - 4 ч.л.
  • ром - коняк
  • орехи - фино смлени
  • кокосови стърготини
  • шоколадови пръчици
  • захарни пръчици
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смиламе бисквитите на едри трохи. Прибавяме размекнатото краве масло, яйцата, захарта, какаото и няколко капки есенция ром или коняк.

Разбъркваме всички съставки до получаване на хомогенна смес.

Късаме малки парчета и оформяме бонбони.

Всяко топче овалваме в поръска по желание.

Бисквитените топчета с ром са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: