Пържени филийки с бекон

НиколаНикола
Чирак
27188143
Пържени филийки с бекон2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Ако закуската е такава, сме готови да закусваме поне по 3 пъти на ден"

Необходими Продукти

  • хляб - 10 филии тостерен
  • бекон - 10 парченца
  • кашкавал - 10 парчета слайс кашкавал, топено сирене, едам, гауда)
  • яйца - 5 бр.
  • прясно мляко - 100 мл
  • олио - 100 мл за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филийките се правят като сандвич - между всеки 2 филийки се слага слайс и бекон.

След това ги разрязваме, като от всяка трябва да се получат 2 триъгълника.

Разбиваме яйцата с прясното мляко. Загряваме олиото в тиган.

Всеки триъгълен сандвич потапяме хубаво в разбитите яйца.

Пържат се до златисто.

Пържените филийки се консумират топли.

Пържените филийки с бекон са много вкусни!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: