gotvach.bg»Рецепти»Закуски и Печива»Гофрети»Пълнозърнести Гофрети с Кисело Мляко

Пълнозърнести Гофрети с Кисело Мляко

Пълнозърнести Гофрети с Кисело Мляко
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
25/04/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции15
"Хрупкави пълнозърнести гофрети, които да гарнирате с любимото си сладко"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Активирайте содата в киселото мляко. В голяма купа счупете яйцата. Добавете мазнината, захарта и киселото мляко със содата. Разбъркайте с тел.

Сложете брашното, като добавяте постепенно и по малко количество до пълното му усвояване. Ще получите лепнещо тесто. Оставете за 10 минути да си почине.

Включете гофретника да загрее. Сложете по малко краве масло, а отгоре топче тесто.

Затворете и изчакайте да се изпече от двете страни. Сервирайте гофретите по желание и вкус!

Пълнозърнестите Гофрети с Кисело Мляко са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: