Начин на приготвяне
Нарязваме на ситно зеленчуците, лука, чесъна и червените чушки на кубчета.
В тиган поставяме зехтина и запържваме, първо, лука, след това каймата, след това прибавяме чесъна.
Когато каймата е почти готова, добавяме подправките и доматеното пюре.
Разбъркваме добре и наливаме малко вода. Оставяме на котлона до готовност, когато е каймата и чушките са останали на мазнина.
Китайското зеле нарязваме на тънки ивици. Овкусяваме със сол и зехтин.
На половината от всяка тортиля слагаме 1/4 от плънката, след това от нарязаното зеле.
Прегъваме на две и запичаме от двете страни на нагорещен на среден огън тиган за няколко минути.
Разрязваме на две готовите касадии и сервираме кесадия с телешко и чушки с чеснов сос.