Начин на приготвяне
Сварете пастата ал денте според указанията на произвидителя. Отцедете и оставете да се охлади като я поръсите с малко зехтин и разбъркате, за да не слепва.
В купа нарежете на едро или накъсайте крехките марулеви листа. Доматчето, лука и кашкавала нарежете на кубчета, халапеньото наситнете и сложете всичко при марулята, заедно с добре отцедената царевичка.
Пригответе дресинга, като смесите продуктите за него и разбъркате добре. Може да варирате с количествата както ви е по вкуса.
Охладената паста присъединете към всичко останало в купата и объркайте салатата с дресинга.
Поднесете леко охладена и украсена с още халапеньо, нарязано на кръгчета.
Добър апетит!
Коментари
Много добре изглежда.