Начин на приготвяне
Първо, започваме с макароните - слагаме в една тенджера малко вода и сваряваме макароните (фисули), оставяме ги малко твърди, за да не се разпаднат при бъркането.
Картофите белим, режем на малки кубчета, сваряваме и оставяме да поизстинат.
В една голяма купа слагаме изстиналите макарони, отгоре прибавяме нарязаните на малки купчета кисели краставички, също така грах от консерва /сварен и готов за ползване/ и сварените картофи.
Взимаме биволското мляко, разбъркваме добре - много е гъсто и затова, прибавяме и малко майонеза, сол, зехтин и черен пипер.
Разбъркваме добре и изсипваме върху зеленчуците с макарони и разбъркваме макаронената салата, да се смесят вкусовете добре.
Сервираме макаронената салата с биволско мляко с поръсен пипер.
Тази салата е нещо уникално вкусно - препоръчвам.