Българска шунка

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
2k
5
7k
14/08/2018
"Не е толкова известна, колкото пражката, но със сигурност е великолепна - Българска шунка "
Приготвяне5 мин.
Готвене90 мин.
Общо95 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 258
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте свинското филе със зелевия сок.

Сложете го да се вари с подправките до готовност.

След като уври, се отцежда, нарязва се и се поднася с горчица.

Може да се поднесе и студено.

Рецептата е от книгата Деветстотинъ деветдесетъ и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, 1940 г.

Комплект красиви стъклени чинии 6 бр - 19см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект красиви стъклени чинии 6 бр - 19см
9.99 лв.
Виж ››

Посрещнете гостите си със стил и с комплект красиви стъклени чинии за сервиране.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар