Българска шунка

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър366147710
14/08/2018
"Не е толкова известна, колкото пражката, но със сигурност е великолепна - Българска шунка "
Приготвяне5 мин.
Готвене90 мин.
Общо95 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 233
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте свинското филе със зелевия сок.

Сложете го да се вари с подправките до готовност.

След като уври, се отцежда, нарязва се и се поднася с горчица.

Може да се поднесе и студено.

Рецептата е от книгата Деветстотинъ деветдесетъ и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, 1940 г.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар