Гъби на скара

Гъби на скара
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • печурки - 1 кг
  • сол
  • масло - 1 кубче, краве
  • кашкавал - 200 г
  • черен пипер - смлян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избират се по-големи, здрави гъби, почистват се и им се отстранява пънчето. Слагат се на загрята скара или барбекю, отначало с чашката на долу.

След като се изпекат, се обръщат. Във всяка чашка, на мястото където е било пънчето, се поставя малко сол, след това парченце краве масло, отгоре върху него парче кашкавал.

Гъбите се пекат, докато омекнат добре и кашкавалът се разтопи. Сервират се поръсени със смлян черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: