Пет вида пържена риба с гарнитура

03/09/2018
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 301
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме добре рибата.

Поставяме тигана на котлона заедно с олиото.

Всяка една риба потапяме в брашното, което предварително сме сложили солта и сме разбъркали добре, изтръскваме и пържим от двете страни.

Готовите риби поставяме на кухненска хартия.

Измиваме краставиците и доматите и нарязваме, като ги овкусяваме със солта, оцета и зехтина.

Картофите обелваме, сваряваме и нарязваме на кубчета и тях овкусяваме.

Подреждаме чинията, като от едната страна нареждаме от рибата, а от другата страна слагаме картофената салата и салатата с домати и краставици.

Върху двете салати посипваме ситно нарязан магданоз.

Алуминиев тиган с керамично покритие и капак 24 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие и капак 24 см
46.00 лв.
35.42 лв.
Виж ››

Практичен тиган, който има керамично покритие, удобна за готвене дръжка и огнеупорен капак, който няма да позволи на мазни пръски да попаднат върху вас или навсякъде в кухнята. Алуминиевият тиган може да се ползва с всички видове котлони.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар