Пукани люти чушки за ценители

Храна за ДушатаХрана за ДушатаДарт Вейдър392111
11/09/2018
"Мислите, че знаете всичко за лютите чушки, ами ... помислете пак "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 131
  • Преглеждания за месеца294
  • Преглеждания за седмицата37
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

В силно загрят тиган, без мазнина, сложете чушките и ги изпечете добре от всички страни.

Пригответе маринатата като задушите в малък тиган нарязания на ситно чесън, настъргания морков, зехтина, оцета, захарта, хряна и солта. Добавете пръчката канела.

Когато чушките са готови ги сложете в дълбока купа и ги похлупете, за да се задушат. Нарежете на ситно магданоза и копъра и ги добавете към маринатата. Извадете пръчката канела.

Смесете печените люти чушки с маринатата и сервирайте.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Биляна Владова
Тази рецепта мисля да я изпробвам, звучи ми малко странно с тази канела. Винаги страните неща ме привличат да ги приготвя.
3
0