Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и Печива»Пълнозърнеста юфка с кафява захар и сирене

Пълнозърнеста юфка с кафява захар и сирене

Пълнозърнеста юфка с кафява захар и сирене
Снимка: Илиана Първанова
1 / 6
18/09/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • пълнозърнеста юфка - 1 пакет
  • вода
  • шарлан
  • хималайска сол - 1/3 ч.л. фина
  • кафява захар - 5 - 6 с.л. тръстикова Мусковадо
  • краве сирене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като заври водата, подправяме с шарлана и солта.

Добавяме към тях юфката и при постоянно разбъркване с дървена бъркалка варим 5-8 минути.

В случай че е станала водна, я оставяме малко да изстине, а ако е добре, я разпределяме в 3 порции, като във всяка сипваме малко кафява захар и сирене /натрошено/.

Разбъркваме и сме готови.

Бърза и лесна засищаща закуска!

Чудно Вкусно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: