Начин на приготвяне
Обелете гъбите и ги нарежете на тънки филийки. Поставете ги в купа и добавете сока от половин лимон, стръкчета прясна мащерка и щипка сол. Оставете печурките да се мариноват в сместа.
Нарежете розовите домати и краставиците на малки кубчета и ги поставете в отделен съд. Нарежете на ситно и праз лука, разполовете чери доматите и прибавете. Добавете и маслините към салатата.
Поширайте яйцето в тенджера с вряща вода.
Нарежете кашкавала на квадратни парчета и пригответе в купички продуктите за панировката. Оваляйте парчетата първо в брашното, после потопете в разбито яйце и накрая оваляйте в галета.
Изпържете кашкавала в силно загрят тиган с олио, докато панировката придобие златист цвят.
Овкусете салатата със зехтин и сол и разбъркайте. Сервирайте като оформите канапе от салатата, отгоре гарнирате с маринованите гъби, пошираното яйце и хрупкавия кашкавал. На финала натрошете плочка краве сирене.