Начин на приготвяне
Натрийте пържолите със сол и черен пипер. Поставете в тава за печене. Сипете меда във водата и изсипете при пържолите. Добавете бирата и маслото. Изпечете във фурна на 180 градуса за около 30 мин.
Междувременно направете гарнитурата. Нарежете лука наситно, а гъбите на дребни парченца. Поставете маслото в дълбок тиган на котлона на умерена температура. Задушете гъбите и лука за около 15 мин. до омекване.
Добавете ориза и разбърквайте около 2-3 мин. Добавете рикотата и бульона. Разбъркайте, намалете котлона и оставете ястието да се готви като разбърквате периодично докато оризът се свари или около 30-40 мин.
Добавете сметаната и оставете ориза да я поеме. Накрая поръсете с пармезан и разбъркайте.
Сервирайте свинските пържоли с оризовата гарнитура.