Бързи бутерки с кашкавал, шунка и маслини

Бързи бутерки с кашкавал, шунка и маслини
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 5
24/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви15 мин.
Общо25 мин.
Порции6
"Вадете тестото от хладилника, вижте каква рецепта за бутерки с кашкавал, шунка и маслини сме ви приготвили"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Бутертестото се оставя да престои една нощ в хладилника.

Кашкавалът и шунката се рендосват на едро. Маслините се обезкостяват и се режат на малки парченца.

Тестото се разстила леко и се реже на правоъгълници - на каквато големина решите.

Взема се единия правоъгълник и на половинката му се слага вече приготвената плънка и се захлупва с другата му страна.

Бутерките е много важно да са затворени много добре, в противен случай по време на печенето ще се разпаднат.

Запечатването им може да се случи най-добре с вилица.

Вече запечатаните бутерки се намазват с жълтък и по желание се поръсват със сусам.

Пекат се на предварително загрята фурна на 180 градуса до порозовяване.

При мен това отнема около 20 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: