Лесна домашна бисквитена торта

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Готвач
161
581
1k
255
1
26/11/2018
"Разбира се, че може да приготвите перфектната бисквитена торта - с тази рецепта всеки може"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо30 154
  • Преглеждания за месеца458
  • Преглеждания за седмицата45
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества
Бисквитена Торта

Начин на приготвяне

Нишестетата се приготвят според указанията на опаковката с необходимото количество мляко.

Бисквитите се потапят в кафе или прясно мляко.

Нареждат се в подходяща тава, отгоре се сипва обилно количество нишесте и така вървят редове, докато не са останали продукти.

Бисквитената торта се украсява с орехи и се оставя в хладилник за 1 денонощие да стегне.

Метална форма за торта (кекс) с падащо дъно
Приготвяй си тази рецепта в:
Метална форма за торта (кекс) с падащо дъно
19.60 лв.
Виж ››

За майсторите - практична метална форма за торта или кекс, която всички сладкари трябва да имат под ръка

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар